Μάχη στο Ισραήλ για τα όπλα στην Ουκρανία!

Αφόρητες πιέσεις Μπάιντεν στον ισραηλινό πρωθυπουργό

Must Read

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η συζήτηση μεταξύ του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και του πρωθυπουργό του Ισραήλ Γερ Λαπίντ, καθώς η αμερικανική πλευρά ασκεί αφόρητες πιέσεις στο Ισραήλ να στείλει όπλα στην Ουκρανία, με την ισραηλινή ηγεσία να αντιστέκεται.

Σχετικά πρόσφατα υπήρξε και προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας αναφορικά με όπλα ισραηλινής κατασκευής που φέρονται να βρέθηκαν σε χέρια νεοναζιστικών οργανώσεων στην Ουκρανία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση ακτιβιστών αλλά και του μεγαλύτερου μέρους του ισραηλινού λαού.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Αμερική έχει αντιπροτείνει μία φόρμουλα για να κάμψει τις αντιστάσεις  των ισραηλινών, προτείνοντας τους να επιτρέψουν την αποστολή όπλων γερμανικής κατασκευής που όμως διαθέτουν ισραηλινή τεχνολογία.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This