Πούτιν: «Οι ΗΠΑ θέλουν να διατηρήσουν την παγκόσμια ‘δικτατορία’ και θυσιάζουν την Ευρώπη»

«Η Δύση υπονομεύει την παγκόσμια οικονομία με μια μάταιη και επιθετική απόπειρα επιβολής της ηγεμονίας της»

Must Read

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διατηρήσουν μια «δικτατορία» στις παγκόσμιες υποθέσεις σε βάρος της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Ο Πούτιν επέκρινε επανειλημμένα τη Δύση κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε ηγέτες επιχειρήσεων που συγκεντρώθηκαν στη ρωσική Άπω Ανατολή, λέγοντας ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα για την εισβολή της στην Ουκρανία ήταν «κίνδυνος» για ολόκληρο τον κόσμο και άφησαν την Ευρώπη σε χειρότερη θέση.

«Η πανδημία έχει αντικατασταθεί από νέες προκλήσεις παγκόσμιας φύσης, που αποτελούν απειλή για ολόκληρο τον κόσμο, μιλάω για τις κυρώσεις της Δύσης και τις κατάφωρα επιθετικές προσπάθειες της Δύσης να επιβάλει το modus vivendi της σε άλλες χώρες, για να πάρει την κυριαρχία τους, για να τους υποτάξει στη θέλησή της», είπε ο Πούτιν στους αντιπροσώπους στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ της Ρωσίας στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ στις ακτές του Ειρηνικού.

«Το υψηλό επίπεδο βιομηχανικής ανάπτυξης στην Ευρώπη, το βιοτικό επίπεδο, η κοινωνική και οικονομική σταθερότητα — όλα αυτά ρίχνονται στη φωτιά των κυρώσεων», πρόσθεσε.

«Σπαταλούνται με εντολές της Ουάσιγκτον στο όνομα της λεγόμενης ευρωατλαντικής ενότητας. Αν και στην πραγματικότητα, βασικά θυσιάζονται στο όνομα της διατήρησης της δικτατορίας των ΗΠΑ στις παγκόσμιες υποθέσεις», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This