Η απίστευτη γκάφα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες

Του έδωσαν να διαβάσει... λάθος λόγο!

Must Read

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό συνέβη στην Διάσκεψη COP27, με πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕΑντόνιο Γκουτέρες, καθώς τα πράγματα στην ομιλία του δεν εξελίχτηκαν καλά.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε την ομιλία του στη Διάσκεψη. Όπως φαίνεται στο βίντεο του Guardian, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ αρχίζει να διαβάζει την ομιλία λέγοντας πως «είστε ανελέητοι, προσάπτοντας ευθύνες στους σχεδιαστές πολιτικών αποφάσεων». Και σε εκείνο ακριβώς το σημείο «παγώνει»…

Και αυτό γιατί συνειδητοποίησε πως όσα είχε μπροστά του ήταν εντελώς άσχετα με το θέμα. Τότε αναγκάζεται να πει, για να σώσει την κατάσταση, «νομίζω πως μου έδωσαν λάθος λόγο», με το ακροατήριο να αρχίζει τα γέλια, παρασύροντας και τον Γκουτέρες.

Ο οποίος και παραδέχτηκε πως «έγινε ένα μικρό μπέρδεμα», καθώς μετά την ομιλία του στη Διάσκεψη COP27, θα μιλούσε σε μια ομάδα νέων ανθρώπων. Τελικά ο Γκουτέρες ζήτησε και ένα συγνώμη και όλα έληξαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This