53 τραυματίες από τροχαίο με λεωφορείο στον Καναδά – Σφοδρή χιονοθύελλα σαρώνει την περιοχή

Σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές

Must Read

Η σφοδρή χιονοθύελλα που σαρώνει τον Καναδά έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους αυτοκινητόδρομους με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα. 

Σε ένα από αυτά ενεπλάκη ένα λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανικής Κολομβίας, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 50 άνθρωποι να τραυματιστούν και στη συνέχεια να νοσηλευτούν σε διάφορα νοσοκομεία του δυτικού Καναδά.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα, ωστόσο η περιοχή αυτή, σε απόσταση 3 ωρών ανατολικά του Βανκούβερ, πλήττεται από σφοδρή χιονοθύελλα τις τελευταίες ημέρες.

Συνολικά 53 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία και οι υγειονομικές υπηρεσίες κινητοποίησαν προσωπικό των μονάδων εντατικής θεραπείας. Οι αρχές δεν ήταν ωστόσο σε θέση να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Χάος στις μεταφορές

Στο Οντάριο, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών εκτροχιάστηκε το Σάββατο ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα σημερινά δρομολόγια Τορόντο-Οτάβα και Τορόντο-Μόντρεαλ.

Νωρίτερα, η πτώση ενός δέντρου πάνω σε ένα βαγόνι και οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση προκάλεσαν πολύωρες καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων. Πολλοί επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν από την Οτάβα προς το Τορόντο αναγκάστηκαν να περιμένουν επί σχεδόν 18 ώρες και κάποιοι αποφάσισαν να φύγουν οδικώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This