Συντριπτικό χτύπημα με 600 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες ανακοίνωσε η Ρωσία

Στην δημοσιότητα εικόνες καταστροφής - Διάψευση εξέδωσε πριν από λίγο το Κίεβο

Must Read

«Σε απάντηση στην επίθεση με HIMARS του καθεστώτος του Κιέβου στο σημείο προσωρινής ανάπτυξης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Μακέγιεφκα, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση αντιποίνων» σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και πληροφορίες του Reuters.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρωσίας, μέσα σε 24 ώρες, ρωσικά μέσα αναγνώρισης αποκάλυψαν και επιβεβαίωσαν αξιόπιστα τα σημεία προσωρινής ανάπτυξης του ουκρανικού στρατού στο Kramatorsk.

«Περισσότεροι από 700 Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονταν στον ξενώνα αρ. 28 στο Kramatorsk και περισσότεροι από 600 Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονταν στον ξενώνα αρ. 47» συνεχίζει η ανακοίνωση, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τους κατεστραμμένους στρατώνες πριν και μετά το χτύπημα.

Περισσότεροι από 600 στρατιώτες καταστράφηκαν στο Kramatorsk ως αποτέλεσμα επίθεσης με πυραύλους στα σημεία προσωρινής ανάπτυξης ουκρανικών στρατευμάτων, σύμφωνα πάντα με το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Η ουκρανική πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς, βίντεο από το χτύπημα πάντως κυκλοφορεί ήδη στα ουκρανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This