Παγίδα για τους Ουκρανούς η δήθεν οργή του Πριγκόζιν της Βάγκνερ

Must Read

Φαίνεται ότι για άλλη μια φορά η «έκρηξη οργής» του επικεφαλής της Βάγκνερ ήταν μια καλοστημένη παγίδα για τους Ουκρανούς, καθώς η οργάνωση όχι μόνο δεν αποχωρεί από τη χώρα, αλλά φαίνεται ότι θα μεταφερθεί σε άλλο μέτωπο για να συνεχίσει την δράση της.

Μπορεί οι δυνάμεις της της ρωσικής οργάνωσης μισθοφόρων Wagner να αποχωρήσουν από την πόλη Μπαχμούτ στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της Γεβγκένι Πριγκόζιν, επικαλούμενος «εγκατάλειψη» από τη Ρωσία, ωστόσο, δεν θα σταματήσουν να μάχονται για τη Μόσχα. Αυτό έκανε γνωστό με νέα δήλωση του ο Πριγκόζιν.

«Οι μαχητές της Wagner θα διατηρηθούν για τις επόμενες επιχειρήσεις ρωσικών συμφερόντων», δήλωσε σήμερα σύμφωνα με ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πριγκόζιν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η τσετσενική δύναμη των καταδρομέων του Αχμάτ μπορεί να καταλάβει τις εναπομείνασες περιοχές του Μπαχμούτ που παραμένουν υπό ουκρανικό έλεγχο.

Με άλλα λόγια, οι δυνάμεις της Βάγκνερ θα αντικατασταθούν από τις δυνάμεις του Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ, για να εκκαθαρίσουν τα οικοδομικά τετράγωνα που κατέχουν ακόμα οι Ουκρανοί στο Μπαχμούτ.

Τις προηγούμενες δύο φορές που ο επικεφαλής της Βάγκνερ είχε κάνει παρόμοιες «οργισμένες» δηλώσεις, οι Ουκρανοί δοκίμασαν αντεπιθέσεις που εξελίχθηκαν σε αιματοχυσία. Είναι προφανές πλέον ότι κάθε παρέμβαση του Πριγκόζιν είναι και μία παγίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This