ΗΠΑ: Αγοράκι 4 ετών πυροβόλησε και τραυμάτισε το ηλικίας ενός έτους αδελφάκι του

Το αγοράκι βρήκε ένα πιστόλι αφύλακτο και χωρίς ασφάλεια και άρχισε να το περιεργάζεται, χωρίς να γνωρίζει πως ήταν γεμάτο

Must Read

Ένα αγοράκι ηλικίας μόλις ενός έτους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με τραύματα από σφαίρες, καθώς ο ηλικίας τεσσάρων ετών αδερφός του το πυροβόλησε κατά λάθος, παίζοντας με ένα πιστόλι.

Το νέο αυτό αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε -πού αλλού- στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε σπίτι της οδού Sunshine Street, στην κομητεία Χάρις στο Τέξας, όπου ο ανήλικος «δράστης» βρήκε αφύλακτο, χωρίς ασφάλεια και γεμάτο το πυροβόλο όπλο, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας. Οπως ανέφερε ο σερίφης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τραυματισμένο μωράκι ευτυχώς θα ζήσει, με τον πατέρα του 4χρονου αγοριού να δηλώνει στο ABC ότι ο γιος του συνηθίζει να παίζει με διάφορα όπλα – παιχνίδια και δεν συνειδητοποίησε ότι βρήκε ένα αληθινό όπλο, με το οποίο θα μπορούσε να βλάψει τον αδελφό του.

Μάλιστα εξέφρασε τον θυμό του για το γεγονός ότι κάποιος ενήλικας άφησε γεμάτο όπλο κοντά στα παιδιά, χωρίς να έχει γίνει σαφές το ποιοι βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα που ακούστηκαν οι -παραλίγο μοιραίοι- πυροβολισμοί. Η αστυνομία δήλωσε ότι το επίμαχο όπλο ανήκε σε συγγενή που ζει στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά δεν ήταν παρών στη διάρκεια του περιστατικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This