Αφυδάτωση οδήγησε τον Νετανιάχου στα επείγοντα – Το μήνυμα του από το νοσοκομείο

«Δόξα τω Θεώ νιώθω πολύ καλά»

Must Read

Μια «ελαφριά ζάλη» που οφείλεται σε αφυδάτωση οδήγησε στο νοσοκομείο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, με τον ίδιο να δηλώνει μέσω βίντεο «Δόξα τω Θεώ νιώθω πολύ καλά».

Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν τον 73χρονο Νετανιάχου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε, δεν βρήκαν κάτι το ανησυχητικό και η πρώτη εκτίμησή τους είναι ότι πάσχει από αφυδάτωση, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν να υποβληθεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε μια σειρά εξετάσεων ρουτίνας.

Το μήνυμα Νετανιάχου από το νοσοκομείο

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δείχνοντας ευδιάθετος και χαμογελαστός δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται λόγω αφυδάτωσης ότι είναι καλά στην υγεία του και ζήτησε από τους πολίτες να πίνουν πολύ νερό.

«Χθες ήμουν με τη γυναίκα μου στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, στον ήλιο, χωρίς καπέλο, χωρίς νερό… δεν είναι καλή ιδέα», λέει ο Νετανιάχου στο βίντεο που δημοσίευσαν οι Times of Israel και συμπληρώνει: «Θέλω πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω όλους για την ανησυχία σας και να ευχαριστήσω τις εξαιρετικές ιατρικές ομάδες εδώ στη Sheba που με έλεγξαν. Δόξα τω Θεώ νιώθω πολύ καλά».

«Αλλά έχω ένα αίτημα από εσάς, βρισκόμαστε στη μέση ενός καύσωνα, γι’ αυτό σας ζητώ, να περνάτε λιγότερο χρόνο στον ήλιο, να πίνετε περισσότερο νερό και να έχουμε όλοι μια καλή εβδομάδα», καταλήγει ο 73χρονος πολιτικός.

Το χρονικό

Νωρίτερα σήμερα ο 73χρονος Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sheba, που βρίσκεται στην πόλη Τελ Χασομέρ, κοντά στην εξοχική κατοικία του στην Καισάρεια, όταν αισθάνθηκε «ελαφριά ζάλη». Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα, είχε τις αισθήσεις του και περπάτησε μόνος του μέχρι τα επείγοντα.

Το τηλεοπτικό κανάλι Channel 12 μετέδωσε ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αισθάνθηκε πόνο στο στήθος, όμως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε.

Πάντως αμέσως υπήρξαν σενάρια για το ποιος θα αντικαθιστούσε τον Νετανιάχου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει κάποιο όνομα. Όταν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ταξιδεύει στο εξωτερικό, τον αντικαθιστά ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιάριβ Λεβίν.

Το 2006, όταν ο τότε πρωθυπουργός Αριέλ Σαρόν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, τον διαδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Εχούντ Ολμέρτ.

Διαβάστε επίσης:

Δεν φαντάζεστε τι φωτογραφία έβαλαν οι Times of Israel για την αιφνίδια μεταφορά Νετανιάχου στα επείγοντα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This