Βίασαν και βασάνισαν 15χρονη στη Ρωσία – Την έλουσαν με καυστικό υγρό και την πέταξαν γυμνή σε ράγες τρένου

To κορίτσι πριν ξεψυχήσει αναγνώρισε τον δράστη

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια ανήλικη μαθήτρια στη Ρωσία που βρέθηκε βιασμένη και άγρια κακοποιημένη πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές. Το 15χρονο κορίτσι προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, κατάφερε να αναγνωρίσει τον δράστη του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η 15χρονη Γιαροσλάνλ Σίσχοβα έπεσε θύμα βιασμού από έναν συμμαθητή της, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να την πέταξε γυμνή πάνω στις ράγες, ενώ της έριξε και καυστικό υγρό προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο 16χρονος Σεργκέι Μινιάζεβ συνελήφθη για τον βιασμό και τον φόνο του κοριτσιού, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο των ρωσικών αρχών έχουν μπει άλλα δύο έφηβα αγόρια. Σημειώνεται ότι η 15χρονη είχε επιστρέψει στο σπίτι της μετά από πάρτι, ωστόσο στη συνέχεια έφυγε ξανά κρυφά από τους γονείς της, πηδώντας από το παράθυρο.

Ο μηχανοδηγός του τρένου που εντόπισε το κορίτσι στις ράγες, δήλωσε σοκαρισμένος: «Η κοπέλα κείτονταν διαγώνια στις ράγες. Υπήρχε αίμα και στη συνέχεια κύλησε από τις ράγες και έχασε τις αισθήσεις της. Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της και ακόμη και το ξερό χορτάρι γύρω της είχε καπνό. Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, ήταν ακόμα αναίσθητη».

Σύμφωνα με την περιγραφή άλλου μάρτυρα: «Όταν πλησιάσαμε, είδαμε ένα κορίτσι. Ήταν εντελώς γυμνή, φορώντας μόνο κάλτσες. Δεν βρέθηκαν ρούχα. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα, τα μαλλιά της ήταν καμένα. Δεν υπήρχε αίμα στο σώμα της. Το κεφάλι της είχε χτυπηθεί στα κάγκελα. Ήταν πολύ τυχερή που δεν την πάτησε τρένο». Ο μάρτυρας είπε ότι το βασανισμένο κορίτσι είχε «εύφλεκτο υγρό στο στόμα και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This