Αδιανόητο φαγοπότι «Δημοκρατικών» με τα λεφτά της Ουκρανίας!

Παρατείνουν τον πόλεμο και βάζουν λεφτά στην τσέπη!

Must Read

Μπορεί η ευρωπαΐκή οικονομία να κλονίζεται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Ελλάδα έχει δεχθεί ασύμμετρο χτύπημα με την ιλιγγιώδη αύξηση του κόστους ενέργειας, χώρες όπως η Γερμανία να βλέπουν πλέον το φάσμα της αποβιομηχανοποίησης να έρχεται, οι  «Δημοκρατικοί» των ΗΠΑ όμως φαίνεται ότι απλώς κάνουν μπίζνες. Business επάνω στο αίμα αλλά και στο χρήμα του Αμερικανού και του Ευρωπαίου φορολογούμενου…

Η σύμβαση – σκάνδαλο πρώην βουλευτή με την Ουκρανία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αποκάλυψη ότι ο πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών Τζιμ Μοράν που έγινε λομπίστας μόλις ανακοίνωσε ότι «έκλεισε» την ουκρανική κυβέρνηση ως πελάτη για 25.000 $ το μήνα! 

Η επιστολή που περιγράφει τη συμφωνία τους αναφέρει ότι τα κεφάλαια θα προέλθουν από μια ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμη ουκρανική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται “Ukraine Freedom”.

Τεράστιο σκάνδαλο κερδοσκοπίας πίσω από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η βοήθεια από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ στην Ουκρανία απλώς διοχετεύεται πίσω στις ελίτ των Δημοκρατικών. 

Αν αναλογιστούμε και τα δισεκατομμύρια που έχουν βγάλει εταιρίες όπως η Λόκχιντ Μάρτιν από τον πόλεμο, καταλαβαίνουμε την μπίζνα που κρύβεται πίσω από την σφαγή και την τραγωδία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This