Οργή στο Ισραήλ από το βίντεο με την επίθεση δύο τρομοκρατών της Χαμάς σε κιμπούτς!

Must Read

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από την επίθεση στο Kibbutz Be’eri, όπου περισσότεροι από 100 Ισραηλινοί έχασαν τραγικά τη ζωή τους.

Σε αυτό το βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ανατριχιαστικές στιγμές που οι τρομοκράτες της Χαμάς πλησίασαν την κύρια πύλη του κιμπούτς. Αφού η αρχική τους προσπάθεια να παραβιάσουν την πύλη απέτυχε, περίμεναν υπομονετικά την άφιξη ενός πολιτικού οχήματος, έστησαν ενέδρα και αφαίρεσαν τη ζωή όλων των επιβαινόντων.

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο εξοργιστική, καθώς οι δύο τρομοκράτες με χαρακτηριστική ψυχραιμία, λες και πήγαιναν βόλτα στο πάρκο, συνέχισαν το δολοφονικό τους έργο. Κυριολεκτικά, ανενόχλητοι!

Το συγκεκριμένο βίντεο ήδη έχει προκαλέσει κύμα οργής στο Ισραήλ, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπήρχε καμία απολύτως φύλαξη στο κιμπούτς, καμιά παρουσία των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας, ενώ η χαρακτηριστική ψυχραιμία των τρομοκρατών δείχνει ότι γνώριζαν πως κανένας δεν θα τους ενόχληση και δεν θα διακόψει το φρικτό έγκλημα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This