«Όλοι οι μαχητές της Χαμάς είναι καταδικασμένοι» δήλωσε στο διάγγελμά του ο Νετανιάχου

«Ο ρόλος μου είναι να οδηγήσω αυτή τη χώρα και το λαό της σε μια ολοκληρωτική νίκη επί των εχθρών μας»

Must Read

Σε διάγγελμα προς τον ισραηλινό λαό προχώρησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δηλώνοντας πως «όλοι οι μαχητές της Χαμάς είναι καταδικασμένοι» και ότι η χώρα ετοιμάζεται για χερσαία επίθεση, ενώ ενημέρωσε ότι τα στρατεύματα έχουν ήδη εξουδετερώσει χιλιάδες τρομοκράτες.

Φυσικά δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για τον χρόνο και τον τρόπο της χερσαίας επίθεσης:

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω, το χρονοδιάγραμμα της επιχείρησης των IDF καθορίζεται ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο που διευθύνει τον πόλεμο μαζί με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου. Εργαζόμαστε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες βέλτιστες συνθήκες για τις επόμενες επιχειρήσεις τους».

Προέτρεψε τους Ισραηλινούς να μην ξεχάσουν ούτε για μια στιγμή εκείνους που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις της Χαμάς: «Είναι σαν να βάζουν χιλιάδες βέλη στην καρδιά μας που αιμορραγεί», ενώ δεσμεύτηκε ότι θα οριστεί εθνική ημέρα πένθους για τα θύματα.

Προέτρεψε ακόμη σε απομάκρυνση προς τα νότια της Γάζας και ανέφερε: «Ο ρόλος μου είναι να οδηγήσω αυτή τη χώρα και το λαό της σε μια ολοκληρωτική νίκη επί των εχθρών μας. Μαζί θα πολεμήσουμε και μαζί θα νικήσουμε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This