Η αντίδραση αξιωματούχου της Χαμάς όταν δημοσιογράφος ρωτά για την σφαγή αμάχων στον ύπνο τους

Επαναλάμβανε πως δεν υπήρχε εσκεμμένη απόφαση για την σφαγή αμάχων

Must Read

Εκνευρισμένος αποχώρησε από συνέντευξη στο BBC αξιωματούχος της Χαμάς όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την σφαγή αμάχων στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Το… «ατόπημα» έκανε ο Χιούγκο Μπατσέγκα, ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου στη Μέση Ανατολή, στο Παλαιστίνιο Γκαζί Χαμάντ ο οποίος απλά έβγαλε το μικρόφωνο που φορούσε, το πέταξε και αποχώρησε χωρίς φυσικά να δώσει απάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Χαμάντ που είναι μέλος του πολιτικού γραφείου της  οργάνωσης υποστήριξε πως  δεν είχε δοθεί ποτέ εντολή να σκοτωθούν άμαχοι στη διάρκεια της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο, τόσο από την μέρα της αιφνιδιαστικής επιδρομής έχουν σφαγιαστεί χιλιάδες αθώοι άνθρωποι ανάμεσα στους οποίους μωρά και μικρά παιδιά και οι σχετικές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Χαμάντ υποστήριξε πως οι θάνατοι των αμάχων δεν ήταν εσκεμμένοι αλλά αποτέλεσμα συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή. Σε αυτό τον ισχυρισμό απάντησε ο δημοσιογράφος τονίζοντας πως δεν αποτελεί σύγκρουση όταν ένοπλοι εισβάλλουν μέσα σε σπίτια.

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε αμάχους ούτε υπήρχε σχετική απόφαση», επανέλαβε ο αξιωματούχος της Χαμάς.

Στη συνέχεια, ο Μπατσέγκα κάνει την ερώτηση στον Χαμάντ σχετικά με όσους σφαγιάστηκαν στον ύπνο τους, χωρίς να λάβει απάντηση.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Μέση Ανατολή: Νέα χερσαία επιχείρηση στην ανατολική Γάζα – Αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τη Χαμάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This