Βίντεο με γυναίκες ομήρους που επιτίθενται στον Νετανιάχου έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς

Οι γυναίκες φαίνονται τρομαγμένες και μιλούν υπό καθεστώς τρόμου

Must Read

Προπαγανδιστικό βίντεο με τρεις Ισραηλινές που κρατούνται όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας από τη Χαμάς, έδωσε στη δημοσιότητα η τρομοκρατική οργάνωση.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες, οι οποίες εμφανίζονται τρομαγμένες μπροστά στον φακό των τρομοκρατών, με τη μεσαία να επιτίθεται κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να αποτρέψει την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο έχει καταγραφεί στις 29 Οκτωβρίου, με το Ισραήλ να κάνει λόγο για προπαγάνδα, λέγοντας ότι οι γυναίκες είχαν εντολές από τους τρομοκράτες να κατακρίνουν την κυβέρνηση Νετανιάχου και φαίνεται ότι μιλούν υπό καθεστώς τρόμου.

Η γυναίκα που ακούγεται να μιλάει, λέει μεταξύ άλλων: «Ελευθερώστε μας τώρα, ελευθερώστε τους πολίτες τους, ελευθερώστε τους αιχμαλώτους τους, ελευθερώστε μας, ελευθερώστε μας όλους, αφήστε μας να επιστρέψουμε στις οικογένειές μας, τώρα!» σημειώνει αναφερόμενη στην Ισραηλινή κυβέρνηση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This