Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο Μπορντό για τον θάνατο Ελληνίδας από αλλαντίαση

Παραπέμπεται για «ανθρωποκτονία από αμέλεια»

Must Read

O ιδιοκτήτης του Tchin Tchin στο Μπορντό, όπου μια Ελληνίδα δηλητηριάστηκε και πέθανε από την τοξίνη της αλλαντίασης, παραπέμπεται σε δίκη με τις κατηγορίες της «ανθρωποκτονίας από αμέλεια» και «πώλησης αλλοιωμένων ή τοξικών τροφίμων». Η 32χρονη είχε καταναλώσει χαλασμένες σαρδέλες στο γνωστό wine bar της γαλλικής πόλης.

Είκοσι ακόμη άνθρωποι αρρώστησαν από τις σαρδέλες που βρίσκονταν σε κονσέρβα και είχαν επιμολυνθεί.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου προσήχθη από αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη και κρατήθηκε. Οι ποινές που επιβάλλονται για τα ως άνω αδικήματα που κατηγορείται κυμαίνονται από 2 έως 5 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 45.000 έως 600.000 ευρώ.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This