Χειροπέδες στον Κοσοβάρο που δολοφόνησε με 7 μαχαιριές στο στήθος την 27χρονη έγκυο πρώην σύντροφό του!

Καταδίωκε για μήνες τη νεαρή γυναίκα που του είχε ζητήσει να χωρίσουν και τελικά τη δολοφόνησε στην πόρτα του σπιτιού της σε περιοχή του Τρεβίζο

Must Read

Ο 41χρονος Κοσοβάρος που καταζητείτο ως ύποπτος ότι σκότωσε την 27χρονη Βανέσα Μπαλάν, στο σπίτι της στον οικισμό Spineda di Riese Pio X στην ιταλική επαρχία του Τρεβίζο, συνελήφθη από τις ιταλικές αρχές.

Το θύμα ξυλοκοπήθηκε στο πρόσωπο και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε τουλάχιστον επτά φορές στο στήθος.  Ο δράστης δεν απάντησε στις ερωτήσεις των ανακριτών και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πρόκειται για τον Μπουγιάρ Φαντάι, ο οποίος χθες έφτασε με το αυτοκίνητό του σχεδόν μέχρι τα σύνορα της Ιταλίας με την Σλοβενία, αλλά στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica και μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα (η οποία θα έκλεινε τα 27 στις 4 Ιανουαρίου) είχε γνωρίσει τον 41χρονο στο σούπερ μάρκετ όπου η ίδια δούλευε ως ταμίας. Για λίγους μήνες, διατήρησε μαζί του εξωσυζυγική σχέση, αλλά όταν αποφάσισε να την διακόψει, ο Φαντάι δεν δέχθηκε την απόφαση και άρχισε να την καταδιώκει.

Η νεαρή γυναίκα μίλησε με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί το οποίο είναι τεσσάρων ετών, ενώ ήταν στο μεταξύ έγκυος τριών μηνών. Πήγαν μαζί στην αστυνομία στις 26 Οκτωβρίου και υπέβαλαν μήνυση για καταδίωξη (stalking).

Έπειτα από έφοδο που οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν στο σπίτι του Κοσοβάρου, με κατάσχεση τριών κινητών τηλεφώνων, ο δράστης έδειχνε να είχε ηρεμήσει. Η κοπέλα από φόβο μην τα μάθει όλα ο άνδρας της, είχε διαγράψει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον 41χρονο. Για το λόγο αυτό ο δικαστής δεν είχε εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα, καθώς και επειδή φαίνεται ότι η παρενόχληση είχε σταματήσει μετά την επέμβαση της αστυνομίας.

Χθες, όμως, εντελώς ξαφνικά, παρουσιάσθηκε έξω από την πόρτα της, την έσπασε με σφυρί και μαχαίρωσε θανάσιμα την Βανέσα με τουλάχιστον επτά φορές στον θώρακα και στην κοιλιά. Ο σύζυγός της, Nicola Scapinello, τη βρήκε άψυχη γύρω στις 12.30…

«Μην σκεφθείς ποτέ ότι μπορείς να μου την κάνεις», είχε απειλήσει ο Κοσοβάρος σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο λίγη ώρα πριν από την δολοφονία της νεαρής γυναίκας, ενώ είχε υπάρξει και ένα κρεσέντο παραληρήματος στις αναρτήσεις του μετά την καταγγελία καταδίωξης από την κοπέλα.

*φωτογραφία: video capture

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This