Δεκάδες χιλιάδες στην κηδεία των θυμάτων της τουρκικής τρομοκρατίας!

Must Read

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι της πόλης Qamishli θρηνούν την άνανδρη δολοφονία οκτώ αμάχων μαρτύρων ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της πόλης Qamishli από τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη. Η Τουρκία ασκεί κρατική τρομοκρατία εν μέσω διεθνούς αδιαφορίας.

Πρόκειται για ένα απεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο όχι μόνο δεν καταδικάζεται από την λεγόμενη πολιτισμένη ανθρωπότητα, αλλά επιβραβεύεται.

Λίγες ώρες έπειτα από το νέο τουρκικό έγκλημα, η τουρκική βουλή θα ψηφίσει την ένταξη της Σουηδίας στην Βορειοατλαντική συμμαχία. Ενώ ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, διαβεβαίωσε την ολομέλεια ότι ο Μπάιντεν έχει υποσχεθεί στον Ερντογάν πως μετά την ένταξη της Σουηδίας, η Τουρκία θα πάρει τα αμερικανικά μαχητικά F 16. Για να συνεχίσει να δολοφονεί αμάχους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This