«Καρφιά» Ιμάμογλου προς Ερντογάν για συνάντηση με αλ Σίσι: Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κωλοτούμπες

Must Read

Παρέμβασή για τη συνάντηση του Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι πραγματοποίησε σήμερα ο Εκρέμ Ιμάμογλου, κατηγορώντας τον Τούρκο πρόεδρο για «κωλοτούμπες», σε ένα σπάνιο σχόλιο του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης για την εξωτερική πολιτική της χώρας του.

«Ζήσαμε το πιο απτό παράδειγμα αυτής της στροφής χθες, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο κ. πρόεδρος, ο οποίος είπε “Σίσι ή Ιμάμογλου”, επισκέφθηκε την Αίγυπτο χθες, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, λέγοντας “αξιαγάπητε αδελφέ μου”», σχολίασε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

Πρόσθεσε δε ότι «είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες κωλοτούμπες. Αλλά δεν πρόκειται να δώσουμε καν την ευκαιρία για κωλοτούμπες σε ανθρώπους που θα επιδείξουν τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές που θα είναι εναντίον της χώρας μας. Θα τούς στείλουμε, Θεού θέλοντος, πίσω εκεί που ανήκουν».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This