Κομπάζει ο Ερντογάν για την παρθενική πτήση του τουρκικού μαχητικού KAAN

«Eμπνέει εμπιστοσύνη στους φίλους και φόβο στους εχθρούς»

Must Read

Bίντεο με την πρώτη πτήση μαχητικού αεροσκάφους τουρκικής κατασκευής έδωσε την Τετάρτη η Άγκυρα. Το «ΚAAN» χαρακτηρίζεται από την γείτονα αεροπλάνο 5ης γενιάς και αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου «Εθνικό μαχητικό αεροσκάφος (MMU)». Απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μουρτέντ, κοντά στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, και συνοδεύονταν από ένα F-16 Fighting Falcon.

Σε προεκλογική του ομιλία στο Αφιονκαραχισάρ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρέτισε την παρθενική πτήση του KAAN που στέφθηκε με επιτυχία και δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Σήμερα ζήσαμε μια άλλη περήφανη ημέρα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας

Το εθνικό μας μαχητικό αεροσκάφος, KAAN, πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση σήμερα το πρωί.

Έτσι, η Τουρκία άφησε πίσω της ένα ακόμη πολύ κρίσιμο στάδιο στον δρόμο για την παραγωγή του δικού της πολεμικού αεροσκάφους 5ης γενιάς.

Παρά τους χωρίς αυτοπεποίθηση που έλεγαν “δεν μπορούν να το κάνουν”, τους δυσπεπτικούς που είπαν “το κομμάτι μοιάζει με καλοριφέρ” και τους συνεργάτες που προσπάθησαν να σαμποτάρουν το έργο KAAN από την πρώτη στιγμή, το εθνικό μας μαχητικό αεροσκάφος συνάντησε τους ουρανούς σήμερα, δόξα τω Θεώ.

Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να ολοκληρώσουμε γρήγορα τις υπόλοιπες δοκιμασίες του KAAN, που εμπνέει εμπιστοσύνη στους φίλους και φόβο στους εχθρούς.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε νέα καλά νέα στο έθνος μας στην αμυντική βιομηχανία την επόμενη περίοδο.»

Πηγή φωτό: Twitter Ερντογάν

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This