Βασιλιάς Κάρολος: Τι αποκάλυψε για την θεραπεία που έκανε για τον καρκίνο του προστάτη;

Έκανε κάτι ασυνήθιστο για την βασιλική οικογένεια

Must Read

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την μάχη που δίνει για να νικήσει τον καρκίνο του προστάτη με τον οποίο διαγνώστηκε προχώρησε ο βασιλιάς Κάρολος, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει να κάνει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε το Μουσείο Αεροπορίας του Στρατού στο Χάμσαϊρ, συνεχίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά την διάγνωσή του με την ασθένεια. Εκεί συνομίλησε με έναν βετεράνο του Βρετανικού στρατού, τον Άαρον Μάπλεμπεκ, ο οποίος πέρυσι, είχε δώσει τον δικό του αγώνα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στους όρχεις και είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Κάποια στιγμή, ο βετεράνος στρατιωτικός είπε στον μονάρχη πως κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης. Τότε ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε πως το ίδιο συνέβη και σε εκείνον.

Το Παλάτι ανακοίνωσε στις 5 Φεβρουαρίου 2024 ότι ο Κάρολος έχει καρκίνο, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από θεραπεία για τον προστάτη. Ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση περισσότερων λεπτομερειών για τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This