Καταποντίστηκε η δημοτικότητα του Μπάιντεν – Σε ποιους τομείς υπερισχύει ο Τραμπ

Στο ναδίρ η αποδοχή για τον νυν πρόεδρο

Must Read

Στο χαμηλότερο επίπεδο των 2 τελευταίων ετών βρίσκεται η δημοτικότητα του Τζο Μπάιντεν εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, όπως καταγράφεται σε δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos που δημοσιεύτηκε την Τρίτη. Μόλις το 36% των Αμερικανών εγκρίνουν τις επιδόσεις του Δημοκρατικού υποψηφίου στον Λευκό Οίκο, από 38% τον περασμένο Απρίλιο. Το χαμηλό αυτό ποσοστό είχε καταγραφεί και τον Ιούλιο του 2022.

Την ίδια ώρα, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ προηγείται σε πολλές δημοσκοπήσεις σε Πολιτείες που ενδέχεται να καθορίσουν τον νικητή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μολονότι η πτώση 2 μονάδων είναι εντός του περιθωρίου λάθους της έρευνας (+- 3 μονάδες), προοιωνίζεται άσχημες εξελίξεις για τον Μπάιντεν.

Η δημοσκόπηση καταδεικνύει τις αδυναμίες και κάποια πλεονεκτήματα του νυν προέδρου των ΗΠΑ. Η κατάσταση της Οικονομίας θεωρείται κορυφαίο ζήτημα καθώς το 23% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Περίπου 21% θεωρεί σοβαρότερο θέμα τον πολιτικό εξτρεμισμό και 13% την μετανάστευση.

Περίπου το 40% απάντησε ότι ο Τραμπ διαθέτει καλύτερο σχέδιο για την Οικονομία (30% για τον Μπάιντεν). Ο πρώην πρόεδρος προηγείται σημαντικά στο Μεταναστευτικό, με το 42% να προτιμά την δική του προσέγγιση και το 25% την πολιτική του Μπάιντεν. Ο δεύτερος προηγείται ελαφρά στην διαχείριση του πολιτικού εξτρεμισμού (34% έναντι 30% του Τραμπ).

Όσον αφορά στους πολέμους στο εξωτερικό και την τρομοκρατία, το 36% θεωρεί καλύτερο τον Τραμπ για την αντιμετώπισή τους ενώ το 29% προτιμά τον Μπάιντεν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This