Προκλητικός ανήμερα της επετείου της Άλωσης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – «Μία από τις μεγαλειώδεις νίκες της ιστορίας μας»

«Η αποφασιστικότητα του Μεχμέτ του Πορθητή, μας εμπνέει να πετύχουμε τον στόχο του Αιώνα»

Must Read

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, για την επέτειο άλωσης της Κωνσταντινούπολης έκανε ανάρτηση και υποστήριξε, ότι «η αποφασιστικότητα του Μεχμέτ του Πορθητή, μας εμπνέει να πετύχουμε τον στόχο του Αιώνα».




 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μετά την κατάκτηση, που έδωσε τη δυνατότητα στο αγαπημένο μας έθνος να ριζώσει σε μια ήπειρο με τη στρατιωτική ιδιοφυΐα, την επιμονή και την αποφασιστικότητα του ηρωικού μας στρατού, η Κωνσταντινούπολη έγινε κέντρο όπου διαφορετικές πεποιθήσεις και πολιτισμοί συνυπήρχαν με την ανοχή και τη δίκαιη διοίκηση του μεγάλου πολιτικού Μωάμεθ.

Η Κωνσταντινούπολη, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες, συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο ως το επιχειρηματικό, οικονομικό, εμπορικό, καλλιτεχνικό, πολιτισμικό και θρησκευτικό κέντρο της χώρας μας στην εποχή μας. Η πίστη, η αποφασιστικότητα και η επιμονή του σουλτάνου Μεχμέτ του Πορθητή και των ηρωικών στρατιωτών του όταν κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη μας εμπνέουν σήμερα να πετύχουμε τον στόχο του Τουρκικού Αιώνα».

 

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This