Επαγγελματίας 100%! Παρουσιάστρια ειδήσεων κατάπιε μύγα και συνέχισε κανονικά την εκφώνηση!

«Αποθεώθηκε» στα κοινωνικά δίκτυα

Must Read

Πολλά έχουμε δει να γίνονται κατά καιρούς σε δελτία ειδήσεων στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, τα οποία επιβεβαιώνουν την γνωστή φράση «αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές».

Ένα ευτράπελο περιστατικό σημειώθηκε στο πρωινό δελτίο που παρουσίαζε η Αμερικανίδα Βανέσα Γουέλς στο κανάλι Boston 25. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκφώνησης των ειδήσεων μια μύγα πηγαίνει και…κάθεται πολύ κοντά στο μάτι της παρουσιάστριας και στη συνέχεια μπαίνει μέσα στο στόμα της!

H ίδια μπορεί να ξαφνιάζεται για ένα δευτερόλεπτο ωστόσο ως επαγγελματίας συνεχίζει κανονικά την δουλειά της σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Η παροιμιώδης ψυχραιμία της σχολιάστηκε θετικά στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αυτό είναι επαγγελματισμός»,«Μπα, χρειάζεται αύξηση, δεν κουνήθηκε καν το μάτι»,«Ούτε καν ταράχτηκε. Κορυφαίος επαγγελματισμός», ήταν τα σχόλια ορισμένων χρηστών.

Άλλοι χρήστες ανέφεραν πως αυτό που κατάπιε η Γουέλς δεν ήταν μύγα αλλά μέρος από τις ψεύτικες βλεφαρίδες της που έπεσαν καθώς δεν είχαν κολλήσει καλά.

«Μοιάζει περισσότερο σαν να φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες και μία τούφα από αυτές ξεκόλλησε ενώ ανοιγόκλεινε τα μάτια της», σχολίασε μια γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This