Πιο Ερντογάν «πεθαίνεις»! Το κιτς σόου με γενίτσαρους που διοργάνωσε ο Ιμάμογλου για την Άλωση της Πόλης

Γεμάτη από εθνικιστές «κορώνες»

Must Read

Στα…χνάρια του Ερντογάν βαδίζει ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Χθες, 29 Μάϊου, ήταν η επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Και αν στην Ελλάδα η ημέρα αυτή είναι «βάφεται» με τα πιο μελανά χρώματα δεν συμβαίνει το ίδιο και στην γειτονική χώρα.

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό, σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα αλλά απόλυτα κιτς σόου με γενίτσαρους, μουσική και πυροτεχνήματα για τη συμπλήρωση 571 χρόνων από την Άλωση στο κέντρο της πόλης.

Δείτε βίντεο:



«Χαιρετισμούς σε όλους. Ο Πορθητής μπαίνει στην Πόλη από την πύλη του Τόπκαπι. Αϊντε, Θεέ μου! Για αιώνες συγκλονίστηκαν τα σύνορα, από τη Δύση στην Ανατολή, από την Υεμένη μέχρι και το Βελιγράδι. Όλα τα μάτια βλέπουν πως ο Πορθητής μπαίνει στην Κωνσταντινούπολη από την πύλη στο Τόπκαπι», είπε ένα «γενίτσαρος» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Και συνεχίζοντας τις εθνικιστές «κορώνες» ανέφερε ο Ιμάμογλου στην ομιλία του:

«Αυτή είναι η πόλη του Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ, του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και η δική σας. Ευτυχισμένη 571η επέτειος από την κατάκτηση της ομορφότερης πόλης του κόσμου. Ο πολυτιμότερος θησαυρός μας, η Κωνσταντινούπολή μας».

Δείτε βίντεο:

Δείτε εδώ ολόκληρη την… «φιέστα»:

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This