Σομαλός στην Σουηδία έπνιξε την έγκυο σύντροφό του γιατί ήταν Χριστιανή

Την στραγγάλισε με ένα καλώδιο

Must Read

Μια φρικώδης δολοφονία για θρησκευτικούς λόγους έλαβε χώρα στην Σουηδία. Ένας Σομαλός σκότωσε την 7 μηνών έγκυο σύντροφό του γιατί ήταν Χριστιανή. Η 20χρονη Saga Forsgren Elneborg βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της στην πόλη Orebro τον περασμένο Απρίλιο. Ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δικαστικές Αρχές θεώρησαν ότι ο Mohamedamin Abdirisek Ibrahim δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα για να μην αντιμετωπίσει την ντροπή λέγοντας στην μουσουλμανική οικογένειά του ότι θα κάνει παιδί με την φίλη του, μισή Ταϊλανδή και μισή Σουηδή, αλλά κυρίως Χριστιανή.

Την νύχτα που ο Σομαλός θα ανακοίνωνε στους οικείους του ότι θα γίνει πατέρας, μπήκε στο δωμάτιο της συντρόφου του και την στραγγάλισε με ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό της.

Η μητέρα του θύματος ανέφερε στις σουηδικές Αρχές ότι ο 22χρονος είχε αποκρύψει την σχέση με την κόρη της από την οικογένειά του. Πρόσθεσε, δε, ότι είχε συναντήσει μόλις 3 φορές τον δολοφόνο, παρά το γεγονός ότι το θύμα ήταν έγκυος στο παιδί του.

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This