Σοκαριστικό έγκλημα στην Κόστα Ρίκα: 53χρονος σκότωσε τον γείτονά του για ένα κοινό ρολόι ύδρευσης!

Must Read

Ένα πρωτοφανές έγκλημα έχει προκαλέσει αναταραχή στην Κόστα Ρίκα καθώς έγινε για μια «αστεία» αιτία.

Ειδικότερα, ο 53χρονος Εντουάρντο Ραμίρεζ Ζαμόρα σκότωσε τον συνομήλικο γείτονά του, Οτόνιελ Ορόσκο Μεντόζα. μετά από καβγά που είχαν για ένα κοινό ρολόι ύδρευσης!

Μάλιστα, ο δράστης πυροβόλησε όχι μία και δύο αλλά εννέα φορές κατά του θύματος! Η αποτρόπαια πράξη, μάλιστα, καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας!

Στο βίντεο απεικονίζονται αρχικά δύο γυναίκες να τσακώνονται για ένα κοινό ρολόι ύδρευσης. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Ζαμόρα ο οποίος αρχικά προσπαθεί να απομακρύνει τη σύζυγό του ενώ στη συνέχεια εμφανίζει ένα όπλο το οποίο οπλίζει πριν να το βάλει στη μέση του.

Ακολουθούν στιγμές έντασης με τον Μεντόζα να γρονθοκοπεί τον Ζαμόρα ο οποίος απαντά. Για λίγα λεπτά οι δύο άντρες παίζουν ξύλο ώσπου ο δεύτερος να βγάζει το όπλο και να πυροβολεί τον γείτονά του, ακόμα και όταν έχει πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με γείτονες, οι δύο άντρες είχαν διαπληκτισμούς μεταξύ τους εδώ και λίγο καιρό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This