Σιβηρία: Νεκρός και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση δύο τραμ

Ένα άτομο βρίσκεται στο χειρουργείο και δύο στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο

Must Read

Κατά τη σύγκρουση δύο τραμ στο Κεμέροβο, στην ανατολική Σιβηρία, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί. Ένα τραμ έχασε τον έλεγχο την ώρα που ανέβαινε σε έναν λόφο και γλίστρησε προς τα κάτω με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα άλλο, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν οι τοπικές αρχές.

Διαβάστε ακόμα: Τσεχία: Φονική σύγκρουση επιβατικού τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία

«Δυστυχώς ένας άνθρωπος σκοτώθηκε», δήλωσε ο Αλεξέι Κουζνέτσοφ στέλεχος του τοπικού υπουργείου Υγείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ακόμη 90 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ακόμη 90 άνθρωποι, ανάμεσά τους και επτά παιδιά, τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

Στην εφαρμογή Telegram ο Ίλια Σερεντιούκ, ο εκτελών χρέη κυβερνήτη της περιοχής, ο Seredyuk δήλωσε ότι ένα άτομο βρίσκεται στο χειρουργείο και δύο στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της πόλης της Σιβηρίας.

Το Κεμέρεβο είναι μια πόλη περίπου 540.000 κατοίκων που βρίσκεται στη δυτική Σιβηρία, στη μεγάλη περιοχή εξόρυξης άνθρακα, γνωστή ως Κουζμπάς.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This