80ή επέτειος της D-Day: Διεθνής τελετή παρουσία 25 αρχηγών κρατών από όλο τον κόσμο χωρίς τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Must Read

Εκδήλωση μνήμης για την 80ή επέτειο από την απόβαση των συμμαχικών δυνάμεων στη Νορμανδία στην οποία αναμένεται να δώσουν το «παρών» ηγέτες απ΄όλη τη Δύση.

 

Την εκδήλωση οργανώνει ο Εμανουέλ Μακρόν με την επιθυμία να διατρανώσει την ενότητα των ηγετών της Δύσης με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.




 

Ανάμεσα στους ηγέτες που θα βρεθούν σήμερα (06/06) στις νορμαδικές ακτές (βορειοδυτική Γαλλία) είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι καθώς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.




 

Ο  αναμένεται να μιλήσει στις επίσημες τελετές στις παραλίες Ούτα και Όμαχα Μπιτς όπου αποβιβάστηκαν «73.000 γενναίοι Αμερικανοί» για να «ανοίξουν τον δρόμο στην απελευθέρωση της Γαλλίας και της Ευρώπης», ανέφερε ο Λευκός Οίκος. 80ή επέτειος της Απόβασης των Συμμάχων στη Νορμανδία – Διεθνής τελετή παρουσία 25 αρχηγών κρατών από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί στο NATO, διαβεβαιώνει ο Πούτιν – «Βλακείες»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η απόβαση στην Νορμανδία ήταν ασφαλώς αποφασιστική στην νίκη των Συμμάχων. Όμως, η ήττα των Γερμανών είχε ήδη αρχίσει από το Στάλινγκραντ, οπότε ο Πούτιν μπορεί να είναι υπερήφανος για την χώρα του. Αν οι άλλοι δεν ήσαν ανθρωπάρια, αν ήσαν όντως πατριώτες, θα έπρεπε να τον είχαν καλέσει. Ούτως ή άλλως, αυτός δεν χάνει τίποτε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This