«Βρήκα όπλο και ναρκωτικά στο φορτηγάκι του» – Η κατάθεση που ενοχοποιεί τον γιο του Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος απέκλεισε την πιθανότητα να απονείμει χάρη στον γιο του

Must Read

Κατάθεση μἀρτυρα «καίει» τον γιο του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, στην δίκη του για παράνομη οπλοκατοχή όταν ήταν τοξικοεξαρτημένος. Η χήρα του αδερφού του δήλωσε την Πέμπτη ότι είχε βρει κοκαΐνη-κρακ και ένα περίστροφο μέσα στο φορτηγάκι του, ενισχύοντας το κατηγορητήριο. Την ίδια ώρα, ο Τζο Μπάιντεν απέκλεισε την πιθανότητα να απονείμει χάρη στον γιο του εάν καταδικαστεί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Χάλι Μπάιντεν, χήρα του Μπο Μπάιντεν αδελφού του Χάντερ που πέθανε το 2015 από καρκίνο, κατέθεσε ότι καθάριζε συχνά το φορτηγάκι του Χάντερ ψάχνοντας για ναρκωτικά, στην προσπάθειά της να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί.

Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι είχε βρει ίχνη που μαρτυρούσαν πως κάπνιζε κρακ, μικροποσότητες και σύνεργα, καθώς και ένα 38άρι περίστροφο Colt Cobra. Φοβήθηκε πως είτε ο ίδιος είτε τα παιδιά της θα μπορούσαν να τραυματιστούν με το όπλο.

«Πανικοβλήθηκα και θέλησα να το ξεφορτωθώ» κατέθεσε και πρόσθεσε ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων έξω από κατάστημα τροφίμων. Η Χάλι έχει δηλώσει, επίσης, ότι είχε ρομαντική σχέση με τον Χάντερ τέλη του 2015 ή αρχές του 2016.

Εάν καταδικαστεί, ο Χάντερ Μπάιντεν αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 25 ετών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This