Το βίντεο που αποδεικνύει ότι οδεύουμε στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Must Read

Το βίντεο είναι από τον περιβόητο εορτασμό του θριάμβου κατά των ναζί, όπου όμως αντί να συμμετέχουν οι νικητές, οι απόγονοι του κόκκινου στρατού δηλαδή, συμμετείχαν οι ηττημένοι, οι συνεργάτες των ναζί.

Δείτε το βίντεο και ανατριχιάστε. Φαίνεται περίτρανα ότι ένας άνθρωπος εκτός τόπου και χρόνου, που προφανέστατα αποτελεί μαριονέτα κάποιων συμφερόντων, σέρνει πίσω του ολόκληρη την πολιτισμένη Δύση.

Δεν χωράει άλλη περιγραφή, γιατί πραγματικά η εικόνα δεν περιγράφεται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2012 ΠΗΡΕ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΄ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.!!

    ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ…

  2. Ο,τι να ναι το ανυπόγραφο άρθρο. Συνεργάτες των ναζί ήταν οι κομμουνιστές. Μαζί έσφαζαν Εβραίους , μαζί έσφαζαν στην Πολωνία, τη Φινλανδία. Μόλις τα χάλασαν στη μοιρασιά και ο Χιτλερ επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ ξαφνικά έγιναν εχθροί. Οι Σοβιετικοί δε θα κέρδιζαν χωρίς τη συνεχή υλική υποστήριξη των ΗΠΑ. Κομμουνιστές και ναζί , μια ζωή το ίδιο μαγαζί.

    • Μπορείς να ποστάρεις κάποιο ιστορικό ντοκουμέντο που να λέει ότι οι Αμερικάνοι βοήθησαν την Ρωσία? Εγώ αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι ο Τσώρτσιλ διέταξε τις εδώ Βρετανικές δυνάμεις να προστατέψουν τους υποχωρούντες Γερμανούς από τις Ελληνικές αντιστασιακές ομάδες γιατί έπρεπε να αφεθούν να επιτρέψουν στη Γερμανία για να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων και να τους καθυστερήσουν ώστε να πάρουν όσο λιγότερα γερμανικά εδάφη γίνεται.

      • Το ότι οι Αμερικανοί βοήθησαν τους Σοβιετικούς στον Β παγκόσμιο αναφέρεται και στα βιβλία που εχουν συγγράφει από Ρώσους. Αρκεί να αφήσεις για λίγο τον Ριζοσπάστη και να ανοίξεις ένα. Έδωσαν πάνω από 2.5 εκατομμύρια τόνους πετρέλαιο ,4.5 εκατομμύρια τόνους φαγητό, και χιλιάδες (ναι χιλιάδες ) αεροπλάνα.

    • Λιπαμαι διότι δεν γνωρίζεις την ιστορία, αλλά αφινεις να επιπλέουν τα αντικομμουνιστικά σου αισθήματα, (πού δεν υπάρχει πλέον λόγος) παρά να μαθαίνεις την αλήθεια της ιστορίας. Δεν μπορώ να αναλύσω την όλη κατάσταση της εποχής διότι χρειάζεται πολύς χρόνος. Άνοιξε και διάβασε ιστορικά βιβλία αλλά με ουδετερότητα καί όχι με μίσος.

  3. Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ρωσικός λαός είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ. Όποιος στο παρελθόν δοκίμασε να τον γονατίσει έφαγε τα μούτρα του. Η Ευρώπη δυστυχώς ξεφτιλίζεται κάνοντας την υπηρέτρια της Αμερικής. Ντροπή

  4. Αν είναι δυνατόν Αυτός ο άνθρωπος κρατάει στ χέρια τις τύχες δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Ένας άνθρωπος που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται έχει κάνει υποχείρια του όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες Αλλά για ποιους ηγέτες συζητάμε

  5. Δυστυχως ειναι ιστορικο καθεστως
    Οι λαοι ειναι αναλωσιμοι στον βωμο της διασφαλισης του κερδους των λιγων
    Το χειροτερο ομως ειναι οτι γινονται οι ιδιοι οι λαοι μεσω ακραιων τασεων που εμφανιζονται ιστορικα στα προθυρα των γαιοπολιτικων κρισεων ο μοχλος επιτευξης του σοπου των λιγων!

  6. Οι ΗΠΑ έχουν το μέγιστο συμφέρον για Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο διότι θα παραγραφεί το τεράστιο χρέος τους των 54 τρις $ και επιπλέον η άπληστη τεράστια στρατιωτική τους βιομηχανία θα έχει νέα υπερκέρδη. Άλλωστε για δεκαετίες αποδεικνύουν εμπράκτως ότι είναι αδίστακτοι φονιάδες λαών για τα οικονομικά συμφέροντά τους.

    • Ζήνων θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα στο ότι :α) Οι Αμερικάνοι είναι αποδεδειγμένο φονιάδες των λαών, β) έχουν όντως χρέος τρισεκατομμύρια δολάρια, γ) σίγουρα στην αμερικανική πολιτική τον λόγο τον έχουν οι πολεμικές βιομηχανίες και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούν παντού εστίες πολέμων. Δεν είπες όμως αγαπητέ φίλε,το αν θα υπάρχει στο χάρτη οι ΗΠΑ σαν έδαφος του πλανήτη. Αυτά πρέπει να τα δουν τα τσιράκια και οι υποτελείς της CIA. Και φυσικά εμείς οι λαοί που ακόμα δεν τους πήγαμε π@@@@ντας μέχρι να πατήσουν χιόνι τον Αύγουστο…..

  7. Πρωτοκλασάτοι ΝΑΖΙ με την λήξη του πολεμου σε ΝΑΤΟ , ΟΗΕ, στελέχη δυτικών κυβερνήσεων. Και στην Ελλάδα ο κυβερνητικός στρατός στα χέρια των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ , Τα κεφάλια των κομμουνιστών να κρέμονται στους Φανοστατες.

  8. Λιγο αστοχο το σχολιο.Ποιοι ηταν συνεργατες των ναζι.Γιατι ειναι γνωστο οτι ο Σταλιν ειχε υπογραψει το σύμφωνο μη επίθεσης Μολότοφ-Ρίμπεντροπ στη Μόσχα τον Αύγουστο του 1939.Απο τα αποβατικα της αποβασης τα περισσοτερα ειχαν ναυπηγηθει στην Αμερικη.Η Αγγλια σαν μεγαλη ναυτικη δυναμη δεν επαιξε καθοριστικο ρολο? οι Γαλλοι δεν πολεμησαν?Δεν καταλαβαινω το σχολιο

    • Σοπα κ. Πολιβιε, άμα είσαι τόσο δίκαιος και διαλλακτικός και ωραίος τότε με βάση σύμφωνο Μολοτοφ – Ρίμπεντροπ θα πρέπει να επιστρέψετε Βίλνιους και 30% Λιθουανίας στην Πολωνία,ολη την σπιτική Ουκρανία στην Πολωνία, Ουγγαρία και Ρουμανία!Γιατί δεν τα επιστρέφεται λοιπόν;Αφού όλα αυτά τα σύνορα έχουν την συνθήκη αυτή!

  9. ΕΔΏ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΆΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΆΡΒΟΥΝΑ. Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ42% ΤΟΥ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΖΟΚ ΈΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΉΣΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΓΙΑ ΕΕ. ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΣΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΣΙΩΝΑΙΝΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This