Ο Αχιλλέας Μπολάνος νέος δήμαρχος στην Χειμάρρα

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος

Must Read

Tο Δημοτικό Συμβούλιο στην Χεμάρρα συνεδρίασε την Παρασκευή κεκλεισμένων των θυρών, μετά την παραίτηση της Μπλερίνα Μπάλα από την θέση του δημάρχου, και με 12 ψήφους υπέρ και 9 κατά έχρισε τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο, Αχιλλέα Μπολάνο. Ο άλλος αντιδήμαρχος, Περβίν Γκικουρία, έθεσε εαυτόν εκτός διεκδίκησης, όπως είχε πράξει και την πρώτη φορά.

Ο Μπολάνος ορίστηκε αντιδήμαρχος από την Μπάλα μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκε η φόρμουλα, με την οποία πρόσωπα που δεν έχουν ψηφιστεί από τους πολίτες να έχουν το αξίωμα του δημάρχου και να ορίζουν ποιοι θα τους διαδεχθούν.

Ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διάφορες θέσεις στο δημαρχείο ως ένας από τους στενότερους συνεργάτες του φυλακισμένου για κατάχρηση εξουσίας και διαφθοράς Γιώργου Γκόρου.

Για το καθεστώς Ράμα η θέση του δημάρχου Χειμάρρας, μετά την φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, είναι ένα είδος… προίκας του κόμματος και όποιος την παίρνει κάνει μια άτυπη διαθήκη για το ποιος θα την κληρονομήσει σε περίπτωση πρόωρης παύσης ή καρατόμησής του.

Πηγή: himara.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This