Κίνα: Επίθεση με μαχαίρι σε Αμερικανούς καθηγητές σε πάρκο

Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό

Must Read

Tέσσερις Αμερικανοί καθηγητές του πανεπιστημίου Cornell δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι στο βορειοανατολικό τμήμα της Κίνας

Το βίντεο – ντοκουμέντο με την 11χρονη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του θείου της – Κυνική ομολογία του δράστη πως επιχείρησε να τη βιάσει

, με τις Αρχές να διαβεβαιώνουν ότι λαμβάνουν «μέτρα» για την προστασία των αλλοδαπών.




 

«Η αστυνομία κατά την προκαταρκτική της εξέταση εκτίμησε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Διεξάγεται έρευνα», επεσήμανε ο Λιν Ζιάν, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το περιστατικό δεν θα επηρεάσει τις ανταλλαγές μεταξύ των λαών της Κίνας και των ΗΠΑ.

Ο βουλευτής της Άιοβα, Άνταμ Ζάμπνερ, δήλωσε ότι ο αδελφός του είναι μεταξύ των θυμάτων: «Ο αδελφός μου, Ντέιβιντ Ζάμπνερ, τραυματίστηκε στο μπράτσο σε επίθεση με μαχαίρι, την ώρα που επισκεπτόταν ναό στην πόλη Τζιλίν της Κίνας. Μίλησα με τον Ντέιβιντ. Αναρρώνει από τα τραύματά του και πάει καλά. Η οικογένειά μου είναι ιδιαίτερα ευγνώμονες που ο Ντέιβιντ γλίτωσε από αυτή την επίθεση», πρόσθεσε.

Η ομάδα των τεσσάρων ακαδημαϊκών επισκεπτόταν έναν ναό στο πάρκο Μπεϊσάν, στην πόλη Τζιλίν, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι, εξήγησε ο Άνταμ Ζάμπνερ.

«Εργαζόμαστε μέσω των κατάλληλων διαύλων και ζητάμε να μιλήσουμε με την αμερικανική πρεσβεία για να διασφαλίσουμε πρώτον ότι τα θύματα θα λάβουν σωστή φροντίδα για τα τραύματά τους και στη συνέχεια ότι θα αναχωρήσουν από την Κίνα», δήλωσε από την πλευρά της στο Χ η βουλεύτρια της Άιοβα Μαριανέτ Μίλερ- Μικς.

 

Διαβάστε ακόμα: Το βίντεο – ντοκουμέντο με την 11χρονη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του θείου της – Κυνική ομολογία του δράστη πως επιχείρησε να τη βιάσει

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This