Στις φλόγες οι Βερσαλλίες! Επείγουσα εκκένωση του ιστορικού ανακτόρου

Must Read

Mεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στις Βερσαλλίες, με τις γαλλικές Αρχές να καλούν τους εκατοντάδες επισκέπτες του ιστορικού ανακτόρου να εκκενώσουν άμεσα τον χώρο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ πυκνός μαύρος καπνός βγαίνει από την οροφή του παλατιού, όπως φαίνεται σε πλάνα που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από επισκέπτες του φημισμένου αξιοθέατου.

Όπως αναφέρουν στις αναρτήσεις τους τουρίστες από διάφορα μέρη του κόσμου που βρίσκονταν στο παλάτι της Γαλλίας, με το που ξέσπασε η φωτιά σήμανε συναγερμός και οι πάντες άρχισαν να απομακρύνονται ψύχραιμα από τον χώρο.

Όπως ανέφερε η γαλλική Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, με τη διεύθυνση του ανακτόρου να διευκρινίζει πως η φωτιά ξεκίνησε από ένα σημείο της στέγης, όπου γίνονταν εργασίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This