Καταδικάστηκε ο γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ

Το κατηγορητήριο ήταν μια οπερέτα

Must Read

Ένοχος κρίθηκε την Τρίτη ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Τζο Μπάιντεν, και για τις 3 κακουργηματικές κατηγορίες. Η πρώτη αφορά σε ψευδή δήλωση για απόκτηση πυροβόλου όπλου, η δεύτερη για ψευδή δήλωση που πρέπει να ληφθεί στα αρχεία και η τρίτη για παράνομη οπλοκατοχή. Η σύσκεψη των ενόρκων διήρκησε περίπου τρεις ώρες

Ωστόσο, το κατηγορητήριο ήταν μια οπερέτα καθώς ο γιος του Μπάιντεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί για τις μίζες εκατομμυρίων που έλαβε από την Ουκρανία, στις οποίες εμπλέκεται ο πατέρας του, τις εξωφρενικές καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών και τις συνευρέσεις ακόμη και με κορίτσια νεαρής ηλικίας.

Παρόντες σήμερα στο δικαστήριο ήταν μόνο δύο μέλη της οικογἐνειας του κατηγορουμένου: η σύζυγός του, Μελίσα Κοέν Μπάιντεν, και ο Τζέιμς Μπάιντεν, θείος του και ο αδερφός του Αμερικανού προέδρου. Παρών, ήταν, επίσης ο Κέβιν Μόρις, δικηγόρος του Χόλιγουντ και στενός φίλος του Χάντερ Μπάιντεν, που του έχει δανείσει χρήματα για νομικές αμοιβές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This