Ισπανία: Υπό έρευνα και ο αδελφός του πρωθυπουργού Σάντσεθ

Η κυβέρνηση μιλά για παραπλανητική νομική κίνηση

Must Read

Άνω κάτω στην Ιβηρική! Η ισπανική κυβέρνηση κατήγγειλε την «παραπλανητική» όπως είπε μήνυση που κατέθεσε μια συλλογικότητα προσκείμενη στην ακροδεξιά, η οποία στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα σε βάρος (και) του αδελφού του πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ.

Το δικαστήριο της πόλης Μπανταχόθ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαίωσε ότι διενεργείται έρευνα σε βάρος του Σοσιαλιστή προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου της ομώνυμης περιφέρειας και σε βάρος δύο εργαζομένων στην υπηρεσία, χωρίς να κατονομάσει τον αδελφό του Σάντσεθ, Νταβίντ. Οι τρεις ύποπτοι φέρονται πως καταχράστηκαν πόρους, άσκησαν αθέμιτη επιρροή και διέπραξαν άλλα διοικητικά και φορολογικά αδικήματα.

Η οργάνωση Manos limpias («Καθαρά χέρια») ήταν εκείνη που προκάλεσε άλλωστε και την δικαστική έρευνα σε βάρος της συζύγου του Σάντσεθ. «Είναι και πάλι η Manos limpias. Για άλλη μια φορά, αντιμετωπίζουμε μια παραπλανητική μήνυση βασισμένη, και πάλι, σε αποσπάσματα διαδικτυακών ταμπλόιντ» είπε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Πιλάρ Αλεγρία, επιβεβαιώνοντας στους δημοσιογράφους ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού είναι υπό διερεύνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This