Παγιώνει το προβάδισμα έναντι του Μπάιντεν ο Τραμπ – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Προηγείται 2 ποσοστιαίες μονάδες παρά την καταδίκη

Must Read

«Κλειδώνει» το προβάδισμά του εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ εξασφαλίζοντας 2 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του Τζο Μπάιντεν. Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουπλικάνων προηγείται σε νέα δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos στην κούρσα για τις κάλπες του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περί το 41% των ερωτηθέντων κατά την η διήμερη δημοσκόπησης απάντησαν ότι θα ψήφιζαν τον Τραμπ εάν διεξάγονταν σήμερα εκλογές ενώ τον Δημοκρατικό νυν πρόεδρο θα ψήφιζαν 39%.

Περίπου 20% των ερωτηθέντων δήλωσαν αναποφάσιστοι ή επιλογές τρίτων κομμάτων ή δεν πρόκειται να ψηφίσουν..

Προηγούμενη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, την περίοδο 31 Μαΐου-1η Ιουνίου, είχε δείξει τον Μπάιντεν να προηγείται του Τραμπ κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες- 41% έναντι 39%.

Η τελευταία δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι 10% των ερωτηθέντων θα επέλεγαν τον Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ, αντιεμβολιαστή ακτιβιστή που κατεβαίνει ανεξάρτητος.

Αμφότεροι Τραμπ και Μπάιντεν μειονεκτούν σε σημαντικά θέματα δημοσκοπικά. Ο Μπάιντεν δέχεται επικρίσεις για την ηλικία του -81 ετών- ενώ πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος αντιτίθεται στην στήριξη που παρέχει στο Ισραήλ στον πόλεμο με την Χαμάς.

Η τελευταία δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos διαπίστωσε ότι 80% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων θεωρούν ότι η καταδίκη του γιου του Μπάιντεν, Χάντερ, δεν πιθανολογείται να επηρεάσει το αποτέλεσμα σε σχέση με 61% που θεωρούν ότι η καταδίκη του Τραμπ δεν επηρεάζει την ψήφο τους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αντε να επανεκλεγει Ο ΤΡΑΜΠ μήπως και πάρουν μπροστά Η ΕΙΡΉΝΗ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΉ ΛΟΓΙΚΉ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΌΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΝ ΑΝΤΊ ΝΑ ΕΠΙΔΙΏΚΕΙ ΕΙΡΉΝΗ ΖΗΤΆΕΙ ΟΠΛΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This