Τρόμος σε λούνα παρκ στο Όρεγκον – Επί μισή ώρα 28 άτομα κρέμονταν ανάποδα

Άπαντες απεγκλωβίστηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί

Must Read

Την απόλυτη φρίκη έζησαν 28 άτομα τα οποία πήγαν να διασκεδάσουν σε λούνα παρκ του Όρεγκον στις ΗΠΑ και λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους όταν ένα από τα παιχνίδια που μπήκαν κόλλησε με αποτέλεσμα να βρεθούν για περίπου μισή ώρα κρεμασμένοι ανάποδα σε μεγάλο ύψος.

Όλα συνέβησαν την Παρασκευή (14/6) στο AtmosFEAR στο λούνα παρκ Oaks Park κοντά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το εν λόγω παιχνίδι, που εγκαινιάστηκε το 2021, λειτουργεί σαν γιγάντιο εκκρεμές προσφέροντας στους αναβάτες την εμπειρία μιας πλήρους περιστροφής. Χθες ωστόσο έπαθε βλάβη με αποτέλεσμα 28 άτομα να εγκλωβιστούν με το κεφάλι προς τα κάτω και τα πόδια τους να σημαδεύουν τον ουρανό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η άμεση κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα τα συνεργεία διάσωσης να απομακρύνουν όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι, χωρίς να υπάρξουν αναφορές για τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το AP, ένα άτομο που έπασχε από υποκείμενα ιατρικά προβλήματα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους του λούνα παρκ κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε.

Η διεύθυνση του Oaks Park ανακοίνωσε ότι το AtmosFEAR θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

*Πηγή φωτό: Screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This