Μασόνοι διαδηλώνουν στο Παρίσι κατά της Λεπέν!

Must Read

Aπίστευτο κι όμως αληθινό.

Οι «Μεγάλοι Διδάσκαλοι», των κυριότερων μασονικών στοών της Γαλλίας, απηύθυναν «επίσημη έκκληση για κινητοποίηση» όλων των μελών τους, υποστηρίζοντας ότι «η ακροδεξιά είναι αδιέξοδο».

Οι εκπρόσωποι των κυριότερων γαλλικών μασονικών στοών συναντήθηκαν στην έδρα της «Μεγάλης Ανατολής» της Γαλλίας, για να απευθύνουν επίσημη έκκληση σε όλους τους μασόνους, «αδελφούς και αδελφές», ώστε να πουν «όχι στην αναπόφευκτη νίκη της ακροδεξιάς» και «στην ιδεολογία του μίσους», σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση καλεί επίσης τους μασόνους να ψηφίσουν κατά της Εθνικής Συσπείρωσης, η οποία προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, ο πρώτος γύρος των οποίων θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου.

Οι «Μεγάλοι Διδάσκαλοι» παρουσιάζονται ως «αντιστεκόμενοι στη μισητή Λερναία Ύδρα της ακροδεξιάς», έτοιμοι να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της ρεπουμπλικανικής ελπίδας για όλους. «Ο κίνδυνος να δούμε τη Γαλλία να εντάσσεται στις τάξεις της σκοτεινής συνομοταξίας των λαϊκιστικών και εθνικιστικών κυβερνήσεων της ακροδεξιάς δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερος», υπογραμμίζεται στο κείμενο.

Σε μια εποχή που «οι πιο αντιδραστικές δυνάμεις επιδιώκουν να καταλήξουν σε συμφωνία, με μοναδική φιλοδοξία να θέσουν υπό αμφισβήτηση όλα τα θεμέλια της φιλοσοφίας του Διαφωτισμού», οι οπαδοί του τεκτονισμού πιστεύουν ότι «δεν πρέπει πλέον απλώς να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά να αναλάβουμε δράση» ανέφερε το κάλεσμα των επικεφαλής των μασονικής στοάς της Γαλλίας, που καλούσαν τα μέλη τους να συγκεντρωθούν χθες το απόγευμα στο Παρίσι και σε όλες τις Ανατολικές περιοχές της χώρας. Στη γαλλική πρωτεύουσα, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες μασόνοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This