Μαχαίρωσε τον γιο του στην καρδιά για τα άπλυτα

Must Read

Τα άπλυτα πιάτα ήταν η αφορμή που πατέρας στην Ιντιάνα των ΗΠΑ κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά του γιου του, σκοτώνοντάς τον.

Την περασμένη Παρασκευή, ο 59χρονος Τίμοθι Ρέι Λίσμπι και ο 31χρονος γιος του Κρίστοφερ Αλεν Λίσμπι πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα άπλυτα πιάτα στο σπίτι τους στην Ιντιανάπολις. Ο αυτόπτης μάρτυρας Τζερεμάια Γκριν δήλωσε στο Fox 59 ότι οι δύο άντρες κατέληξαν να δέρνονται στο δάπεδο, μέχρι που ο πατέρας άρπαξε ένα κουτάλι και άρχισε να χτυπάει τον γιο.

Επειτα από προτροπή του Κρίστοφερ, ο Γκριν πήρε το κουτάλι από τα χέρια του 59χρονου, αλλά εκείνος σηκώθηκε, άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του Κρίστοφερ, στο ύψος της καρδιάς. Οταν ο πατέρας συνειδητοποίησε τι έκανε προσπάθησε να βοηθήσει τον γιο του πιέζοντας την πληγή για να σταματήσει την αιμορραγία, ενώ φώναζε «μην πεθάνεις, μην πεθάνεις».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο τροχόσπιτο βρήκαν τον 31χρονο Κρίστοφερ να αιμορραγεί με το μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος. Τον πήγαν σε τοπικό νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε στην καρδιά, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This