Λουτρό αίματος στην Σεβαστούπολη: Κατάμεστη παραλία χτυπήθηκε με βόμβες διασποράς!

Must Read

Λουτρό αίματος με νεκρά παιδιά και δεκάδες τραυματίες στην Σεβαστούπολη στην Κριμαία.

Πύραυλος Αμερικανικής κατασκευής ATACMS με κεφαλή διασποράς έπεσε σε πολυσύχναστη παραλία.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της ουκρανικής επίθεσης στη Σεβαστούπολη αυξήθηκε σε 3 άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά. Ο αριθμός των θυμάτων είναι περίπου 100 άτομα» σύμφωνα με τον Κυβερνήτη της Σεβαστούπολης Mikhail Razvozhaev.

Οργισμένη ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγο και η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα: «Η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σεβαστούπολη είναι ένα τελετουργικό έγκλημα. Η ημέρα της Αγίας Τριάδας δεν επιλέχθηκε τυχαία».

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας για την επίθεση:

«Σήμερα στις 12.15 πραγματοποιήθηκε σκόπιμη τρομοκρατική επίθεση με πυραύλους στην πόλη της Σεβαστούπολης από πέντε αμερικανικούς επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS εξοπλισμένους με κεφαλές διασποράς.

Κατά την απόκρουση πυραυλικής επίθεσης από δυνάμεις αεράμυνας σε υπηρεσία, αναχαιτίστηκαν τέσσερις αμερικανικοί πύραυλοι ATACMS. Η έκρηξη της κεφαλής κατακερματισμού του πέμπτου αμερικανικού πυραύλου στον αέρα οδήγησε σε πολυάριθμα θύματα μεταξύ αμάχων στη Σεβαστούπολη.

Όλες οι αποστολές πτήσης για τους αμερικανικούς επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS καταχωρούνται από Αμερικανούς ειδικούς με βάση τα δικά τους δεδομένα δορυφορικής αναγνώρισης των ΗΠΑ.

Ως εκ τούτου, η ευθύνη για τη σκόπιμη πυραυλική επίθεση εναντίον αμάχων στη Σεβαστούπολη ανήκει κυρίως στην Ουάσιγκτον, η οποία παρείχε αυτά τα όπλα στην Ουκρανία, καθώς και στο καθεστώς του Κιέβου, από το έδαφος του οποίου ξεκίνησε αυτή η επίθεση.

Τέτοιες ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι ΗΠΑ κάνουν πλέον βρώμικο πόλεμο μέσω των Ουκρανών υπηρετών τους στον Ρωσικό άμαχο πληθυσμό, αφού στα πεδία των μαχών χάνουν συνεχώς από τους Ρώσους. Συνεχίζουν τα πολεμοχαρή γεράκια των ΗΠΑ να είναι οι γνωστοί αδίστακτοι φονιάδες των λαών. Η ΝΕΜΕΣΗ πρέπει να λειτουργήσει, ο Βλαδίμηρος Πούτιν πρέπει να αποδώσει την δίκαιη τιμωρία τους ΚΑΙ για το εγκληματικό αυτό χτύπημα μετά τις άλλες πολλές εμφανείς και αφανείς ύπουλες ενέργειες των ΗΠΑ και των άλλων Δυτικών τεράτων εναντίον της Ρωσίας αθροιστικά μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τραμπ ζητά από τον Μπάιντεν να κάνει τεστ για χρήση ναρκωτικών στο debate της Πέμπτης

Μια ημέρα πριν από το debate για τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Τζο...

More Articles Like This