Δεκάδες οι νεκροί από την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην Ρωσία – νεκρός ορθόδοξος ιερέας

Must Read

Νεότερη ενημέρωση: Ισλαμιστές τρομοκράτες κρατούν δεκάδες ομήρους πιστούς σε ορθόδοξη εκκλησία! Φαίνεται ότι η επίθεση ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι για να συμπέσει με την μεγάλη εορτή της ορθοδοξίας…

Τουλάχιστον 40 όμηροι κρατούνται σε ορθόδοξη εκκλησία στην περιοχή Kirovsky της Makhachkala του Νταγκεστάν.

Ένοπλοι τρομοκράτες εξακολουθούν να μάχονται με τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας στους δρόμους.

Δεκάδες όμηροι στα χέρια ισλαμιστών σε ορθόδοξη εκκλησία στο Νταγκεστάν

Τρομακτικές είναι οι πληροφορίες και οι εικόνες που φτάνουν από το Νταγκεστάν της Ρωσίας, που έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε ισλαμιστές τρομοκράτες και αστυνομικούς που μαζί με τους κατοίκους προσπαθούν να τους αποκρούσουν.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6 νεκρούς αστυνομικούς και 12 τραυματίες. Άγνωστος αριθμός των πολιτών που έχουν δολοφονηθεί. Μεταξύ των οποίων ο ορθόδοξος ιερέας Nikolai Kotelnikov ο οποίος υπηρετούσε στην εκκλησία για 40 χρόνια.

Ο ρώσος ορθόδοξος ιερέας που δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Οι αρχές ενημερώνουν όλους τους κατοίκους της πόλης που διαδραματίζεται η τρομοκρατική επίθεση, να σπεύσουν αμέσως στα σπίτια τους και να μην βγουν μέχρι να εξοντωθούν οι τρομοκράτες.

Άμαχος νεκρός στους δρόμους του Νταγκεστάν

Να σημειωθεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ευρεία αντιτρομοκρατική επιχείρηση, Ένας από τους ισλαμιστές τρομοκράτες φέρεται να έχει συλληφθεί ζωντανός.

 

Έχει χτυπηθεί τουλάχιστον μια ορθόδοξη εκκλησία και μία εβραϊκή συναγωγή. Οι ώρες είναι κρίσιμες καθώς οι τρομοκράτες φαίνεται να είναι πολλοί και βαριά οπλισμένοι.

Οι Ρώσοι μάλιστα καταγγέλλουν πως οι ισλαμιστές τρομοκράτες φαίνεται να έχουν όπλα δυτικής κατασκευής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Πούτιν θα πρεπε να ναι πολύ πιο σκληρός απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία. Ειδικά τα τελευταία χρόνια τους ανέχεται και ειναι πολύ μετριοπαθής. Στη Συρια που τον ενδιεφερε γεωπολιτικα τους καθαρισε και παλαιοτερα στη τσετσενια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This