Νεκρός ο 20χρονος Φίλιππος Τσάνης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Γερμανία 

Στα γερμανικά ΜΜΕ μιλούν για πιθανό έγκλημα μίσους με δράστες μετανάστες ή άτομα τουρκικής καταγωγής

Must Read

Θρήνο προκαλεί ο άδικος χαμός ενός 20χρονου ελληνικής καταγωγής στη Γερμανία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη, το βράδυ της τελετής αποφοίτησης της αδερφής του.

Το περασμένο Σάββατο, ο 20χρονος Φίλιππος Τσάνης βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στον χορό της Γ΄Λυκείου του Ratsgymnasium στο Μίντενγ προκειμένου να γιορτάσουν την αποφοίτηση της αδερφής του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο νεαρός μαζί με έναν φίλο του αποφάσισαν να πιουν ένα ποτό σε μπαρ της περιοχής και πέρασαν μέσα από πάρκο. Εκεί τους επιτέθηκε μια παρέα ανδρών που ξυλοκόπησε άγρια τον 20χρονο Φίλιππο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δυστυχώς, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο 20χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Με τη μητέρα του

Η παρέα ανδρών κλωτσούσε και χτυπούσε με μανία τους δύο φίλους, ενώ ένα εκ των ανδρών, χτύπησε με μανία τον 20χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος Φίλιππος φορούσε πάντα σε εμφανή θέση έναν σταυρό. Στα γερμανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει έντονη συζήτηση για πιθανό έγκλημα μίσους με δράστες μετανάστες ή άτομα τουρκικής καταγωγής.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο συνέβη σε εμάς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε» δήλωσε ο πατέρας του 20χρονου, Δημήτρης Τσάνης, σε δηλώσεις του στην BILD.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βία ως χόμπι. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι χτυπούν κάποιον αλύπητα, μέχρι να τραυματιστεί τόσο άσχημα» πρόσθεσε και περιέγραψε τον γιο του ως έναν ήρεμο και και συμπονετικό νεαρό. «Πάντα υπερασπιζόταν τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό του και πάντα υπερασπιζόταν τους αδύναμους».

Ο πατέρας και η αδερφή του
Ο πατέρας και η αδερφή του

Καταρρακωμένος ο πατέρας του 20χρονου ανέφερε: «Ο Φίλιππος ήταν μουσικός παραγωγός. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Ήταν απλά ο καλύτερος γιος... Η βία πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε κάθε παιδί και κανένας πατέρας ή μητέρα δεν πρέπει να βιώσει κάτι τέτοιο».

Σημειώνεται ότι οι δράστες παραμένουν άφαντοι και η γερμανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός ύποπτος έχει μουστάκι, είναι

Το αστυνομικό τμήμα του Μπίλεφελντ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών 1,76 μέτρα και εκείνο το βράδυ φορούσε μπουφάν Adidas χρώματος πορτοκαλί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μπορειτε να αναγραψετε τις δημοσιογραφικες πηγες για τους ισχυρισμους/γεγονοτα που αναφερετε;
    Ακομη και η σκανδαλοθηρικη bild δεν αναφερει τιποτα για σταυρους και τη καταγωγη ως σημειο αφορμης της συμπλοκης. Ο ιδιος ο πατερας του θυματος αναφερει οτι οι μπουλιδες ειχαν βρει τη βια ως χομπυ.

  2. Καλο παραδεισο στο παλληκαρι…
    Οι εισβολεις μαζευτηκαν στην ΕΕ γιατι η ΕΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙς ΧΩΡΕς τους και τους φτωχοποιησε!
    Αρα ας φυγουν οι κατακτητες απο εκει ,για να μην ξαναερθουν εδω!
    Φυσικα δεν μιλας για το συστημα που τους θελει εδω,για φτηνα εργατικα χερια,αδιαφορωντας για την ανθρωπινη ζωη και αξιοπρεπεια!
    Αν δεν αλλαξεις το συστημα που ψηφιζεις,τοτε η ευθυνη ειναι δικη σου!

  3. Καλο Παραδεισο στο παλικαρι και θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του.
    Δυστυχως θεωρω οτι προσγειωθηκαν αγρια στην πραγματικότητα…
    Αυτα συμβαίνουν όταν ονειροβατεις οτι ολα ειναι καλα, την στιγμη που γνωρίζεις οτι εκατομμυρια ισλαμιστες εγκληματίες έχουν εισβαλει στην Ευρωπη με την ανοχη (για να μην πω με την προτροπή) των νεοταξικών προδοτικών κυβερνήσεων των σοσιαλδημοκρατών, των αριστερών και των φιλελευθερων…
    Για να κανεις βολτα σε παρκο στην Γερμανια, στην Σουηδία και σε πολλες άλλες χώρες όπως και στην πατρίδα μας (στην Αθηνα τουλαχιστον) πρέπει να εισαι οπλισμενος σαν αστακος να σε συνοδεύουν τα ΜΑΤ και να πυροβολάς πρώτος μόλις βλεπεις αλλοδαπο….
    Σας ακουγεται παραλογο;
    Και ειναι….
    Οπότε προχωράμε στην επομενη λυση…
    ΔΕΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ….

    Και ελπιζεις να ερθει καποτε μια πατριωτικη κυβερνηση που θα σουταρει με το καλο ή με το άγριο τα εκατομμύρια εισβολείς…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This