Ο Τραμπ ζητά από τον Μπάιντεν να κάνει τεστ για χρήση ναρκωτικών στο debate της Πέμπτης

«Βρίσκονταν ψηλότερα από χαρταετό»

Must Read

Μια ημέρα πριν από το debate για τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν ότι θα προσέλθει «μαστουρωμένος» και ζήτησε να κάνει τεστ για χρήση ναρκωτικών.

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος και πρώην πρόεδρος κατηγόρησε τον Δημοκρατικό του αντίπαλο ότι «βρίσκονταν ψηλότερα από χαρταετό» (από την έκφραση high as a kite, που χρησιμοποιείται για όσους είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών).

«ΤΕΣΤ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ; ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΝΑ!!!» έγραψε ο Τραμπ στo Truth Social.

Ο Τραμπ δήλωσε επανειλημμένως ότι ο Μπάιντεν θα έρθει στο debate «μαστουρωμένος», αφού του έχει χορηγηθεί «μια ένεση στον κ@λο».

Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος επιτέθηκε εξάλλου στον Τζέικ Τάπερ, έναν από τους συντονιστές του CNN στην τηλεμαχία της Πέμπτης στην Ατλάντα, αποκαλώντας τον «ψεύτικο Τάπερ». Οι αιχμές κλιμακώθηκαν από την εκπρόσωπο Τύπου της εκστρατείας του Τραμπ, Καρολίν Λέβιτ, την περασμένη Δευτέρα, όταν στράφηκε δύο φορές εναντίον του Τάπερ σε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια να διακόψει απότομα την ανταλλαγή απόψεων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This