Γαλλία: Ο Μακρόν προσπαθεί να «αγοράσει» ψήφους για 100 ευρώ!

O Mακρόν εμφανίζεται ιδιαίτερα τσιφούτης! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε 150 ευρώ στους νέους για να πάνε να τον ψηφίσουν!

Must Read

Με χρηματικό αντίτιμο προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους ο γαλλικός κοινοβουλευτικός συνασπισμός Ensemble, με επικεφαλής το κόμμα της Αναγέννησης που ίδρυσε ο Εμμανουέλ Μακρόν.

Συγκεκριμένα προσφέρει 100 ευρώ σε όλους τους Γάλλους που ψηφίζουν υποψηφίους του συνασπισμού στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στις 30 Ιουνίου.

Την ανακάλυψη αυτή έκαναν χρήστες του twitter/x στην Γαλλία. Βρήκαν μια διαφήμιση για την ένωση κομμάτων Ensemble, η οποία περιλαμβάνει πολλά γαλλικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του κόμματος του Μακρόν. Ο ιστότοπος του Ensemble περιέχει έναν κατάλογο υποψηφίων από τον συνασπισμό, πάνω από τον οποίο υπάρχει κάλεσμα γιανα προσέλθετε στις εκλογές στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου και να ψηφίσετε.

Όσοι ψηφίσουν τους σωστούς υποψηφίους, θα λάβουν 100 ευρώ!Μάλιστα, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να κάνουν κάποια συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να λάβουν την αμοιβή τους. Να στείλουν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σε ειδική διεύθυνση. Ανάλογα με την ιδιότητα του πολίτη (εργαζόμενος, φοιτητής, συνταξιούχος, άνεργος κ.λπ.), η πληρωμή θα γίνεται μέσω ενός από τους κρατικούς φορείς σύμφωνα με το ημερολόγιο πληρωμών.

Ο Μακρόν έχει μάλλον καταλάβει ότι δεν θα τα πάει ιδιαίτερα καλά στις εκλογές που πλησιάσουν και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση με κάθε τρόπο. Πάντως, εμφανίζεται ιδιαίτερα τσιφούτης! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε 150 ευρώ στους νέους για να πάνε να τον ψηφίσουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Προεκλογικά στο Ελλαδιστάν δίνονται 40 ευρώ και 50 ευρώ σε Ρομά και άλλους πολίτες που διαβιούν σε άθλιες συνθήκες για να ψηφίσουν κάποιους. Αυτή είναι η ταρίφα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This