Το Ισραήλ απειλεί τον Λίβανο: «Θα επιστρέψει στη λίθινη εποχή, αν ξεσπάσει πόλεμος με τη Χεζμπολάχ»

Σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ

Must Read

Εάν ξεσπάσει πόλεμος με τη Χεζμπολάχ, ο ισραηλινός στρατός είναι ικανός να προκαλέσει στον Λίβανο τέτοια καταστροφή που θα οδηγήσει τη γειτονική χώρα πίσω «στη λίθινη εποχή». Αυτά είπε και προειδοποίησε εκ νέου ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ.




 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, ο Γκάλαντ επέμεινε πάντως ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου προτιμά την εξεύρεση διπλωματικής λύσης για τη διευθέτηση της κρίσης στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου.

Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σημειώνονται σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζει το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας ανέφερε επίσης πως κατά τις επαφές που είχε με κορυφαίους αμερικανούς αξιωματούχους, συζητήθηκαν προτάσεις για τη διακυβέρνηση της μεταπολεμικής Γάζας, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι μια «μακρά και περίπλοκη διαδικασία».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This