«Χτύπησαν μέχρι θανάτου τον Φίλιππο επειδή φορούσε σταυρό» – Συγκλονίζει συγγενής του 20χρονου

Must Read

Ο σταυρός που φορούσε πάντα στον λαιμό του ο 20χρονος Φίλιππος Τσάνης ήταν η αιτία που δέχτηκε άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, καταγγέλλει συγγενής του αδικοχαμένου ομογενή στη Γερμανία.

Όπως έγινε γνωστό, για τη φονική επίθεση σε βάρος του νεαρού στο Μίντεν συνελήφθη ένας 18χρονος μετανάστης, ο οποίος ήταν γνωστός στις γερμανικές αρχές κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών.

Καταρρακωμένη η μητέρα του 20χρονου μίλησε στον Alpha: «Οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί. Προσευχόντουσαν όλοι για να γίνει καλά, αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει».




«Τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός» ανέφερε στην εκπομπή Tlive συγγενής του 20χρονου ο οποίος μίλησε για επιθέσεις με θρησκευτικά κίνητρα: «Το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό» ανέφερε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This