Debate Τραμπ – Μπάιντεν: Ποια ζητήματα θα προκαλέσουν …σύρραξη

Must Read

Η αποψινή συζήτηση μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν, θα κριθεί σε 10 διαφορετικά πεδία, κάποια εκ των οποίων θα προκαλέσουν σφοδρή αντιπαράθεση.

Τα 10 βασικά σημεία που θα κρίνουν την μάχη:

1. Το αποψινό debate θα είναι η πιο στημένη συζήτηση στη σύγχρονη ιστορία, όπως άλλωστε και το μεγαλύτερο μέρος της προεδρίας του Μπάιντεν χαρακτηρίστηκε από «στημένες» δημόσιες παρεμβάσεις. Το γεγονός ότι το επιτελείο του Μπάιντεν έθεσε τους κανόνες για το debate, επιβεβαιώνει το σενάριο της «κονσέρβας» σε ερωτήσεις και απαντήσεις.

2. Ο Μπάιντεν θα ξεπεράσει τις προσδοκίες. Όταν ο πήχης έχει τεθεί τόσο χαμηλά στα μέτρα του νυν Προέδρου, είναι βέβαιο ότι θα τον ξεπεράσει.

3. Ο Τραμπ μπορεί απόψε να ανακοινώσει το όνομα του αντιπροέδρου, διαταράσσοντας έτσι την ροή της συζήτησης που έχει προετοιμαστεί προσεκτικά από το επιτελείο του Μπάιντεν.

4. Ο Μπάιντεν θα επιτεθεί στον Τραμπ για τις αμβλώσεις, τα γεγονοτα της 6ης Ιανουαρίου και την πρόσφατη καταδίκη του.

5. Ο Τραμπ θα επιτεθεί στον Μπάιντεν για την παράνομη μετανάστευση και το την εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης.

6. Το κλείσιμο του μικροφώνου για να μην διακόπτει ο ένας ομιλητής τον άλλο, που αποφάσισε το CNN, θα βοηθήσει στην πραγματικότητα τον Τραμπ περισσότερο τον ίδιο τον Μπάιντεν. Η καλύτερη τακτική του Τραμπ εναντίον του Μπάιντεν είναι απλώς να τον αφήσει να …μιλάει!

7. Οι παρουσιαστές του CNN, Τζέικ Τάπερ και Ντάνα Μπας, θα φαίνονται πιο «ισορροπημένοι» από το αναμενόμενο, αλλά θα διακόπτουν περισσότερο τον Τραμπ για να τον «κρατήσουν εντός των κανονισμών της συζήτησης».

8. Ο Μπάιντεν θα είναι απίστευτα προετοιμασμένος. Είχε περίπου μια ολόκληρη εβδομάδα στο Καμπ Ντέιβιντ για να προετοιμαστεί. Με την απόφαση μάλιστα για κλείσιμο του μικροφώνου του Τραμπ την ώρα που θα μιλά ο νυν πρόεδρος, η όλη εικόνα θα παραπέμπει περισσότερο σε διάγγελμά παρά σε συζήτηση.

9. Ο Τραμπ θα προσεγγίσει τη συζήτηση με πιο ήπιο τόνο από τις προηγούμενες φορές, κάτι που θα τον βοηθήσει να κερδίσει μετριοπαθείς ψηφοφόρους.

10. Η αποψινή συζήτηση δεν θα επηρεάσει σημαντικά το εκλογικό αποτέλεσμα. Απέχουμε πάνω από 4 μήνες από τις εκλογές. Άρα, το αποψινό debate θα έχει ξεφτίσει στο μυαλό των Αμερικανών την ημέρα των εκλογών.

Προβλεψη: Ο Τραμπ θα στοχεύσει 100% τους συντονιστές του CNN, κατηγορώντας τους για μεροληψία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This