Συνελήφθη πρωταγωνιστής γκέι ταινιών για διακίνηση βίντεο με βασανισμούς παιδιών

Must Read

Ομοφυλόφιλος ηθοποιός ταινιών πορνό συνελήφθη επειδή διένειμε και λάμβανε σκληρό υλικό πορνογραφίας που αφορούσε παιδιά και βρέφη

Το πραγματικό όνομα του 43χρονου είναι Τζάστιν Χιθ Σμιθ.

Σε ένα δελτίο τύπου την Παρασκευή, το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης είπε ότι ο Smith συνελήφθη και «κατηγορείται ότι έστειλε και έλαβε εκατοντάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας μέσω της εφαρμογής Telegram. Αυτά τα βίντεο απεικόνιζαν παιδιά ως βρέφη, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο με ένα 10χρονο παιδί να δένεται και να βιάζεται».

Εκτός από την αποστολή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, ο πορνοστάρ κατηγορήθηκε επίσης ότι «αποθήκευε εκατοντάδες επιπλέον βίντεο που περιείχαν παιδική πορνογραφία στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν».

Μεταξύ 24 Μαρτίου και 28 Μαρτίου 2024, ο Smith, χρησιμοποιώντας έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Telegram, αντάλλαξε εκατοντάδες βίντεο που περιείχαν παιδική πορνογραφία με άλλο άτομο, το τηλέφωνο του οποίου στη συνέχεια κατασχέθηκε και ερευνήθηκε από το FBI βάσει εντάλματος έρευνας.

Ένας μυστικός πράκτορας του FBI άρχισε στη συνέχεια μια συνομιλία με τον ανώνυμο λογαριασμό του Smith στο Telegram. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών, αποκάλυψε λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την ταυτότητά του.

Στις 21 Απριλίου 2024, το FBI εκτέλεσε ένα ένταλμα έρευνας στο διαμέρισμα του Smith στο Μανχάταν, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ανακάλυψη μιας κάρτας SD που περιείχε εκατοντάδες βίντεο που περιείχαν παιδική πορνογραφία.

Ο Smith αντιμετωπίζει ελάχιστη υποχρεωτική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Καμία σχέση Δεν έχεις ιδέα Ζεις 150 χρόνια πίσω Έχουμε και κοινό γνωστό τον Σεργουλοπουλο ,δεν νομίζω να του μοιάζει ,και άλλους που φοβάσαι να δεις μήπως σε κολλήσουν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This