Πρωτοφανής δικαιολογίες του Λευκού Οίκου για το Βατερλό Μπάιντεν στο debate

Must Read

Ο Μπάιντεν είναι «αξιόπιστα λειτουργικός» μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 4 μ.μ. σύμφωνα με τους βοηθούς του που λένε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ «δυσκολεύτηκε» επειδή η συζήτηση έγινε πολύ αργά (9 μ.μ.)! 

Φαίνεται ότι το επόμενο debate θα γίνει την ώρα του πρωινού για να μπορέσει ο Μπάιντεν να λειτουργήσει…

Οι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου έκαναν τη συγκεκριμένη παρέμβαση για να διαβεβαιώσουν τον αμερικανικό λαό ότι ο Μπάιντεν είναι μια χαρά λέγοντας ότι είναι πολύ αφοσιωμένος στα καθήκοντα του για …6 ολόκληρες ώρες την ημέρα!

«Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ο Μπάιντεν είναι λειτουργικός και αφοσιωμένος στα καθήκοντα του, απόδειξη το ότι πολλές από τις δημόσιες εκδηλώσεις του μπροστά στις κάμερες πραγματοποιούνται μέσα σε αυτές τις ώρες», ανέφερε η ενημερωτική ιστοσελίδα Axios.

«Εκτός αυτού του χρονικού εύρους ή όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, ο Μπάιντεν είναι πιο πιθανό να έχει λεκτικές αστοχίες και να κουραστεί».

»Η συζήτηση διάρκειας 90 λεπτών που ξεκίνησε στις 9 μ.μ. ήταν υπερβολική για τον δυναμικό πρόεδρο που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης», σύμφωνα με τους δημοκρατικούς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This