«Θηλυκός Μητσοτάκης» η Μελόνι, έκλεισε το Radio Genova!

Must Read

Σε μέγα πολιτικό λαμόγιο εξελίσσεται η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζώρτζια Μελόνι, η οποία υπέκλεψε τις ψήφους των Ιταλών πουλώντας πατρίδα και εθνική ακεραιότητα.

Υπό τη «δεξιά» κυβέρνηση της Μελόνι, οι καραμπινιέροι έκλεισαν το Radio Genova, τον λογαριασμό που προειδοποιούσε για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση και συνέλαβε τον διαχειριστή, Antonio Mastantuono. Ο οποίος μάλιστα ασκούσε σκληρή κριτική στην Τουρκία για τις θηριωδίες της! 

Το σπίτι του Mastantuono ερευνήθηκε από την αστυνομία στις 13 Ιουνίου. Κατάσχεσαν το τηλέφωνό του, το iPad, την πρόσβαση στον λογαριασμό X και τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Ο αντιτούρκος Antonio Mastantuono καταγγέλθηκε από νεοφιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης στην ολλανδική τηλεόραση τον Μάιο επειδή τα tweets του στα αγγλικά, όλα περιείχαν βίντεο, και είχαν όλο και περισσότερους οπαδούς. Η έρευνα συνδέεται με ένα κανάλι Telegram με το οποίο ο Antonio δεν έχει καμία σχέση. Κάποιος δημιούργησε το συγκεκριμένο κανάλι στο Telegram και περιορίστηκε στη χρήση παρόμοιας επωνυμίας για δήθεν υποστήριξη @RadioGenova

Ο δημοσιογράφος κατηγορείται για ρατσισμό και ναζισμό κ.λπ. για τα βίντεό του, όλα αυθεντικά, αποτύπωναν εγκλήματα που διέπραξαν παράνομοι μετανάστες

Οι δικηγόροι του εξέτασαν την υπόθεση και του είπαν ότι απλώς προσπαθούν να εκφοβίσουν @RadioGenoa. Να τον κάνει να σταματήσει να μοιράζεται βίντεο στο Χ που σχετίζονται με την παράνομη εισβολή μεταναστών στην Ευρώπη και την εγκληματική δράση της Τουρκίας.

Το γεγονός ότι η Μελόνι έχει μετατραπεί σε φανατικό υποστηρικτή του Ερντογάν και κάνει δουλίτσες ακόμα και με την παράνομη, φιλοτουρκική κυβέρνηση της Λιβύης εις βάρος της Ελλάδας, οπωσδήποτε δεν είναι συμπτωματικό.

Η έκκληση των υποστηρικτών του radio Genova στο X:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This